DONATII

Comunitatea Armonia Brassovia este un proiect unic in Romania, este un sat ecologic care este inca la inceput de drum. Ne straduim sa formam un suflet, un nucleu si o viziune comuna cat mai puternica. Acest nucleu va fi inima ce va mentine in viata comunitatea si punctul ei de echilibru, centrul ei spiritual.

Dorind sa devenim parte din schimbarea pe care o dorim in lume, in anul 2013 am cautat un loc frumos, energetic pozitiv, cu potential de extindere, pe care sa-l cumparam. L-am gasit in primavara lui 2014 si de atunci facem proiecte pentru amenajarea lui.

In aceasta perioada, dorim sa foram un put pentru asigurarea apei. De asemenea, avem in plan sa achizitionam un buldo-excavator pentru realizarea drumurilor, lacurilor, anexelor agricole, precum si a santurilor pentru captarea apei in vederea asigurarii umiditatii in sol.

Fie cu material saditor, materiale ecologice pentru constructii, fie cu sustinere financiara, orice ajutor este binevenit.

Daca rezonati cu acest proiect, sau pur si simplu, doriti sa il sustineti, puteti dona in mai multe moduri:

– Prin virament sau depunere directa in urmatoarele conturile noastre

– Prin formularul 230:

Puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit completand formularul 230, dupa modelul pe care il gasiti AICI. Formularul se depune la ANAF, direct la ghiseu sau transmis prin posta, cu confirmare de primire, in localitatea de care apartine donatorul, pana la 25 mai anul curent pentru impozitul pe venitul realizat in anul precedent. Dupa depunere, avem rugamintea sa ne trimiteti o copie la adresa mail@armoniabrassovia.ro .

– Prin Paypal aici: 

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la adresa mail@armoniabrassovia.ro .

Va multumim anticipat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>